Ziņas

Uve Gemballa pazudis bez vēsts

Porsche tūninga meistars pazudis bez vēsts
Gemballa bija devies uz Dienvidāfriku
Johanesburga - viena no bīstamākajām pilsētām pasaulē

Daudziem Porsche faniem un auto entuziastiem nav svešs Gemballa vārds, jo tieši šis tūninga ateljē ir atbildīgs par dažiem no pašiem ekstrēmākajiem Porsche automašīnu uzlabojumiem, kas manīti arī Latvijā. Tāpēc jo īpaši satraucoša ir ziņa, ka ateljē dibinātājs un vadītājs Uve Gemballa  ir pazudis bez vēsts.

51 gadu vecais respektablā uzņēmuma vadītājs bija devies braucienā uz Dienvidāfriku, kur arī tika fiksēta viņa pazušana. Gemballa pēdējo reizi tika manīts Johanesburgā, pilsētā, kas izsenis pazīstama, kā viena no pašām bīstamākajām metropolēm pasaulē ar ļoti augstu noziedzības līmeni.

8.februārī Gemballa iekāpis lidmašīnā, lai dotos uz Johanesburgu un kopš tā laika par viņu nav nekādu ziņu. Vācijas varas iestādes jau uzņēmušas kontaktus ar Dienvidāfrikas varas iestādēm, cenšoties noskaidrot uzņēmēja pazušanas apstākļus un jaunāko informāciju.

Vienlaikus šodien izskanējusi pagaidām neapstiprināta informācija, ka Gemballas pazušana varētu būt saistīta ar Vācijas valdības veikto reidu viņa vadītā uzņēmuma telpās. Varas iestādes šobrīd cenšas noskaidrot, kam pieder automašīnas, kas atrodas viņa uzņēmumā un sazinājušās ar to īpašniekiem. Ja viņi nevarēs pierādīt savas īpašumtiesības, automašīnas tiks konfiscētas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.