Ziņas

BMW darbinieki zog detaļas

Policija pieķer BMW darbiniekus
Rūpnīcā Minhenē zog detaļas
Pārdod tās internetā

Policija Minhenē ir atklājusi noziedznieku grupu, kas darbojusies BMW rūpnīcā, zogot detaļas un pārdodot tās melnajā tirgū.   

Varas iestādes ziņo, ka vairāku gadu laikā zagļi piesavinājušies detaļas par 3 miljoniem eiro.

Izmeklētāji secinājuši, ka BMW darbinieks kvalitātes kontroles departamentā atzinis atsevišķas detaļas, īpaši sēdekļus, par brāķi un tad iznesis tos no rūpnīcas, lai pārdotu. Noziedzīgajā shēmā darbojušies daži nelieli servisi un privātie klienti.   

Laika gaitā grupējums izvērsis savu darbību, atverot rēķinus vairākās ārvalstu bankās, lai atmazgātu nelegālos ienākumus. Pagājušonedēļ policija veica vairākus reidus aizdomās turēto dzīvesvietās un konfiscēja iespaidīgu daudzumu BMW detaļu.  

BMW apgalvo, ka aizturētie darbinieki ir nepatīkams izņēmums – lielākā daļa no kompānijā nodarbinātajiem cilvēkiem ir godīgi ļaudis.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.