Ziņas

Bentley Continental GTC: atjaunināts

Tagad arī Speed versija
W12 dzinējs, 600 ZS
Uzlabota āriene un salons

Bentley Continental GTC kabriolets piedzīvojis atjaunināšanas sesiju. Tagad krīzes neskartie ļaudis „uz vasaru” varēs iegādāties arī Speed versiju – līdzīgi kā klasiskajā GT modeļu gammā.

Speed modeļa W12 dzinējs attīsta 600 ZS, par 42 ZS vairāk nekā standarta GTC. Tas nozīmē, ka šis kabriolets spēj sasniegt ātrumu 320 km/h ar paceltu jumtu. Ar nolaistu jumtu iespējams sasniegt ātrumu 313 km/h. Speed versijas sprints līdz 100 km/h ir par 0,3 sekundēm ātrāks nekā GTC – 4,8 sekundes.

Speed versija atšķiras arī ar pazeminātu balstiekārtu, jaunām atsperēm un amortizatoriem. Stabilitātes kontroles sistēmai parādījies jauns režīms – Dynamic. Tas ļauj nedaudz ātrāk mesties virāžās un „izņemt” līkumus. Vēl viens režīms ir Sport Traction, kas uzlabo GTC Speed sniegumu uz slidena ceļa.

Ārējo izmaiņu vidū jāmin jauna radiatora reste un jauns priekšējais bamperis ar lielākām gaisa ieplūdes atverēm. Arī izpūtēja caurules Speed versijai ir druknākas. Salonu rotā Mulliner ādas apdare un jauna parauga stūre.

Lasi vairāk par Bentley



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.