Ziņas

Jaunais Golf Plus ir klāt!

Izmaiņas ārienē un salonā
Jauni dzinēji
Cena no 15 802 eiro

Šomēnes Latvijā ienāk jaunais Volkswagen Golf Plus – ar jaunu dizainu, uzlabotiem dzinējiem un plašāku pamataprīkojumu.  Izmaiņas ārienē gan aprobežojušās ar jauniem bamperiem un lukturiem, kā arī jaunu radiatora resti – kopumā radot izskatu, kas ļoti līdzinās jaunajam Golf. Salona apdares izmaiņas nav neko radikālākas.

Jaunā Golf Plus pircēji Latvijā varēsizvēlēties starp trīs aprīkojuma līmeņiem – Trendline, Comfortline un Highline, kā arī četriem dzinēju variantiem. Tāpat kā iepriekš, bāzes modifikācijas dzinējs ir 80 zirgspēku 1,4 litru benzīna agregāts. Prātīgāka izvēle gan šķiet 1,4 litru TSI turbodzinējs ar 122 ZS.

Dīzeļdzinēju cienītājiem būs iespēja izvēlēties vienu no diviem 2,0 litru turbodīzeļiem ar 110 vai 140 ZS jaudu.

Bāzes modeļa pamataprīkojumā – gaisa kondicionētājs, CD atskaņotājs, seši drošības spilveni un stabilitātes kontroles sistēma. Papildaprīkojumā iespējams izvēlēties tādu interesantu ierīci kā Park Assist sistēmu, kas automātiski novieto automašīnu stāvvietā.

Golf Plus cenas Latvijā sākas no 15 802 eiro par modifikāciju ar 1,4 litru benzīna dzinēju, 17 633 eiro par 1,4 litru TSI un 20 221 eiro – par 2,0 litru dīzeļdzinēju.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Volkswagen Touareg

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Liels, komfortabls, jaudīgs, labi aprīkots un ļoti praktisks – jaunais Volkswagen Touareg ir spilgts jaunais ražotāja modeļu klāsta līderis, taču tas vairs nav tik neuzkrītošs, kā līdz šim