Ziņas

Renault cenšas iekustināt Baltijas auto tirgu

Renault piedāvā līzingu
10% pirmā iemaksa
Piedāvājums visā Baltijā

Renault piebiedrojies tiem autoražotājiem, kas cenšas iekustināt auto tirgu, pievilinot klientus ar līzinga piedāvājumiem. Kā skaidro Renault Baltijas pārstāvniecībā,  piedāvājums attiecas gan uz individuālajiem pircējiem, gan uz uzņēmējiem.

Minimālā pirmā iemaksa, kas jāveic pircējam Latvijā ir 10%, līzinga periods iespējams no 12 līdz 60 mēnešiem, gada procentu likme EUR ir fiksēta – 4,2%. Automašīnas iespējams iegādāties gan finanšu, gan operatīvajā līzingā. Lai būtu vienkāršāk, visas līzinga darījuma formalitātes klientam nokārtos pats auto tirgotājs.

Renault pārstāvniecība Baltijā pauž pārliecību, ka krīzes izkropļotajā Baltijas automašīnu tirgū šāds piedāvājums ir diezgan konkurētspējīgs. Renault cer, ka tas būtiski atvieglos Renault vai Dacia markas automašīnu iegādes procesu.

Renault testi

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Renault Captur

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Captur pievilcīgais dizains, bagātīgo versiju kvalitatīvais interjers un zemā cena patiks daudziem, taču tā mazjaudīgie dzinēji un gaitas īpašības nedaudz atpaliek no konkurentu piedāvātā. Mēs vēlētos arī lielāku plašumu aizmugurē sēdošajiem.