Video ziņas

Jaunais Bentley Arnage

Jauna ēra kompānijas attīstībā
Līdz šim nopietnākais Bentley
Skaties arī video

Lūk pirmais foto, kas ļauj sākt fantazēt kāds izskatīsies jaunais Bentley Arnage, uz kuru ražotājs licis lielas cerības. Bentley apgalvo, ka jaunais auto būšot izcils pilnīgi visos aspektos un vistīrākajā veidā atspoguļos kompānijas garu.

Lai gan no foto daudz nekas nav saprotams, ir skaidrs, ka dizaina ziņā tas līdzināsies Continental un Flying Spur modeļiem. Tomēr, izmantojot Audi konstrukcijas elementus, Bentley Arnage sola sākt jaunu ēru kompānijas attīstībā.  

Tomēr Bentley nedomā nedz piedāvāt dīzeļdzinējus, nedz hibrīdtipa dzinējus, jo tipiskiem pircējiem vienkārši neesot intereses par šādiem auto. Tā vietā kompānija jau radījusi Bentley prototipu ar 1001 zirgspēku W16 quad-turbo motoru no Bugatti Veyron. Lūk, tā ir īsta atbilde uz ekonomisko krīzi. Tiesa gan, oficiāli par jaunā Bentley Arnage dzinējiem vēl nekas netiek ziņots.   

Skaties arī video:


What Car? TV: Jaunais Bentley Arnage

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.