Ziņas

RUF uzlabo Porsche 997

685 zirgspēku jauda
Jauni dizaina elementi
Pieejams jau tagad

Ir pagājuši jau pieci gadi, kopš vācu tūninga kompānija RUF prezentēja savu iepriekšējo Porsche 997 versiju, taču šajos foto redzams auto uzlabotais variants.  Zem jaunā RUF Rt 12 S motora pārsega atrodas ar divām turbīnām aprīkots 3,6 litru dzinējs, kura jauda sasniedz 685 zirgspēkus, bet maksimālais griezes moments ir 880 Nm.

Vizuāli jaunais RUF veidojums atšķiras ar jauna parauga atpakaļskata spoguļiem, lielāku oglekļa šķiedras antispārnu un aizmugurējo buferi, savukārt priekšējos lukturos un pagrieziena rādītājos spīguļo LED diodes.

Standarta aprīkojumā jau iekļauts drošības rāmis, 19 collu riteņi, aiz kuriem slēpjas keramiskie bremžu diski, kā arī hidrauliskā piekare, kas ar vienas pogas spiediena palīdzību ļauj pazemināt Rt 12 S klīrensu. Salons veidots ar nolūku maksimāli mazināt nogurumu un tā apdarē pēc klienta izvēles iespējams izmantot oglekļa šķiedras vai alumīnija elementus. Par papildus samaksu pieejami arī sporta sēdekļi.

Potenciālajiem klientiem RUF Rt 12 S ir pieejams jau šobrīd. Tiesa gan, jārēķinās, ka tā cenas sākas no 255 900 eiro - bez nodokļiem. 

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.