Ziņas

Porsche 911 ar hibrīddzinēju?

Pirmais sporta auto ar hibrīddzinēju
Elektromotors komplektā ar četrcilindru dzinēju
Ne ātrāk par 2011.gadu

Lūkojoties uz šiem foto, rodas aizdomas, ka Porsche īsteno slepenu projektu - nākamās paaudzes 911 ar hibrīddzinēju. Par to liecina attēlos redzamais 911 Carrera kabriolets ar dīvainu izcilni uz bagāžnieka vāka. Turklāt izcilnis pat ir marķēts ar piktogrammu, kādu parasti liek uz elektrības sadales skapjiem un līdzīgās vietās. Viena lieta, kas nav redzama, ir Porsche logo.  Tā vietā puiši no Porsche nav slēpuši savu humora izjūtu un izrotājuši auto ar Betmena logo.

Mūsu fotogrāfs vēsta, ka šis Porsche, izbraucot no stāvvietas, bijis ļoti kluss un tāpēc saistījis viņa uzmanību. Ievērojot savdabīgo izcilni, viņš nolēmis sekot, taču cilvēkiem, kas atradās Porsche, tas nebūt nepatika, jo īpaši – ieraugot kameru. Tāpēc viņi devās prom tādā ātrumā, kuru nebija iespējams pārspēt.  

Ņemot vērā, ka gan Cayenne, gan Panamera nāks klajā arī ar hibrīddzinējiem, loģisks šķiet fakts, ka šī tehnoloģija varētu tikt ieviesta arī ikoniskajā 911 Carrera. Drīzā nākotnē gaidāmi vēl stingrāki CO2 izmešu  ierobežojumi, kurus pat Porsche būs jāpacenšas ievērot.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.