Ziņas

Jaunais Porsche 911 Turbo

Nelielas vizuālās izmaiņas
Jauns 500 ZS dzinējs
Pārdošanā rudenī

Kas reiz ir izjutis Porsche 911 Turbo jaudas, dinamikas un vadāmības viegluma kombināciju, sapratīs, ka atpakaļceļa vairs nav.  Tāpēc lūk, jaunais Porsche 911 - ātrāks, vieglāks un jaudīgāks nekā jebkad agrāk. Šajos attēlos redzamais, atsvaidzinātais 911 Turbo pirmizrādi piedzīvos Frankfurtes autošovā septembrī, bet pirmie auto Eiropas pilsētu ielās būs redzami jau novembrī. 

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Kā jau ar Porsche atsvaidzināšanu parasti notiek, vizuālas izmaiņas nav tas būtiskākais – galvenais ir tas, kas notiek zem motora pārsega. Šī auto aizmugurē atradīsies pilnīgi jauns, 500 ZS 3,8 litru sešcilindru biturbo dzinējs, kas aizvietos 3,6 litru agregātu.  

911 Turbo būs pieejams ar sešpakāpju manuālo pārnesumkārbu vai septiņpakāpju PDK transmisiju, ko turklāt varēs regulēt arī ar taustiņiem aiz stūres. Jebkurā gadījumā no 0 līdz 100 km/h jaunais 911 Turbo ieskriesies 3,4 sekundēs un spēs sasniegt 312 km/h, atstājot aiz muguras lielāko daļu ceļu satiksmes dalībnieku uz „autobāņa”.

Taču virāžās tas esot vēl spējīgāks – Porsche inženieri kārtīgi pārstrādājuši tādas sistēmas kā stabilitātes kontroli, pretizslīdes kontroli un ieviesuši jaunu papildiespēju - Porsche Torque Vectoring, kas krietni uzlabo auto manevrētspēju.

Porsche 911 Turbo Coupe cena bez nodokļiem ir 122 440 eiro. Par kabrioletu būs jāšķiras no 131 800 eiro, neskaitot nodokļus.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.