Ziņas

Jaunais Porsche Cayenne: jauni foto

Jaunais Porsche Cayenne ir gandrīz gatavs
2010.gada modelis
Benzīna, dīzeļa un hibrīddzinējs

Mūsu rīcībā nonākuši jaunākie jaunā Porsche Cayenne fotoattēli, kuros auto redzams praktiski bez aizsargmateriāliem. Tas nozīmē tikai vienu – tas ir praktiski gatavs demonstrēšanai plašākai sabiedrībai.

Porsche neslēpj cerību, ka jaunais Cayenne, kas nonāks pārdošanā nākamgad, turpinās iesākto tradīciju kā pirktākais un pelnošākais modelis vācu sporta auto ražotāja klāstā.

Mihaela Mauera dizaina komanda ir krietni pacentusies, lai piešķirtu Cayenne plūdenākas formas, mēģinot piespiest šo apvidus auto runāt Porsche 911 klasiskā dizaina valodā. Skaidrs ir viens – jaunais Cayenne kļuvis kompaktāks. Vizuālo jaunievedumu skaitā jāmin Panamera parauga priekšējie lukturi, kā arī jaunas formas aizmugurējie lukturi.

Sagaidāms, ka salona kvalitāte būs augstāka, nekā līdzšinējiem Cayenne paraugiem – avoti kompānijā mums ziņo, ka arī tur tikšot izmantoti elementi no Panamera.

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Vieglāks un ekonomiskāks – tādi ir bijuši galvenie Porsche atslēgvārdi, runājot par jaunā Cayenne tapšanu. Redzot, cik izmanīgi jaunais Porsche apvidnieks manevrē caur Nirburgringas trases virāžām, kļūst skaidrs, ka Porsche nav sēdējuši, rokas klēpī salikuši.

Pagaidām jaunā Porsche Cayenne tehniskie dati vēl nav pieejami, taču ir zināms, ka dzinēju klāstā būs gan V8 benzīna dzinēji, gan dīzelis, gan arī hibrīddzinējs.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Porsche 718 Cayman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Porsche 718 Cayman sagādā patiesu braukšanas prieku – tas ir viens no pašiem labākajiem sporta auto uz šīs planētas.