Ziņas

Pirmizrāde: Bentley Mulsanne

Bentley Arnage pēctecis
Pārdošanā nākamgad
Jauns Bentley klāsta līderis

Bentley pirmo reizi plašākai sabiedrībai parādījuši sava Arnage modeļa pēcteci – Bentley Mulsanne. Tas piedzīvojis pirmizrādi aizvadītajā nedēļas nogalē Kalifornijā notiekošajā luksusauto šovā Pebble Beach Concours d'Elegance. Šis auto pārdošanā tiks laists nākamgad, kļūstot par Bentley modeļu klāsta flagmani.  

Bentley skaidro, ka Mulsanne nekādā ziņā nav uzlabots Arnage – tam ir pilnīgi jauns dizains, turklāt neviena virsbūves detaļa, izņemot sānu spoguļus, nav kopīga ar citiem Bentley modeļiem.

Daudzas detaļas ir roku darbs, kā rezultātā izdevies radīt auto, kas izskatās dārgs un krietni modernāks nekā Arnage. Bentley dizaina nodaļas vadītājs atzīst, ka „Mulsanne apvieno Continental modeļu tehnoloģisko imidžu ar Arnage prestižu. Mēs vēlējāmies saglabāt Arnage ekskluzivitāti, izvairoties kopēt Continental ārieni”. 

Seko Whatcar.lv jaunumiem Twitter!

Zem motora pārsega – nopietni uzlabots Arnage L sērijas 6,75 litru V8 dzinējs, kura izcelsme meklējama 1959.gadā. Bentley inženieriem nācies krietni pasvīst, lai modernizētu šo dzinēju, pielāgotu to jaunajam auto un saskaņotu emisiju standartus atbilstoši mūsdienu prasībām. Sīkākus tehniskos datus Bentley pagaidām neatklāj.

.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Bentley Bentayga

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Bentley Bentayga iezīmē pilnīgi jaunu leģendārā britu zīmola attīstības virzienu - būdams pirmais Bentley SUV, tas savā ziņā jau ir vēsturisks auto – tomēr tas tik un tā ir īsts Bentley: ātrs, komfortabls, elegants un aprīkojams pēc katra individuālā klienta visprasīgākajām vēlmēm. Lai arī tas nav lēts, tas noteikti ir labāks pirkums nekā dārgākās Range Rover versijas.