Ziņas

Parīzes auto izstādē prožektoru gaismās pilnīgi jauns Citroën modeļu klāsts

Citroen nāk klajā ar jauniem modeļiem
To vidū arī aizraujoši konceptauto
Visneparastākais - Ami Buggy Vision

Reti kad Citroën ir bijis tik daudz jaunu modeļu, ko atklāt auto izstādes stendā. Nedaudz vairāk nekā gada laikā gandrīz 80% no Citroën modeļu klāsta Eiropā tiks attīstīti lielākajos tirgus segmentos. Tādējādi Citroën stends pauž visu zīmola dinamiku pilnīgā atdzimšanā, balstoties uz modeļiem, kas piedāvā pieejamus mobilitātes risinājumus, raksturīgo dizainu un solījumu par nepārspētu komfortu salonā – katrs savā konkrētajā teritorijā. Visi modeļi, kas būs apskatāmi preses dienā, ietvers Citroën jauno stila identitāti.

Ar pilnībā atjaunotu un elektrificētu modeļu klāstu, kā arī inovatīviem risinājumiem visos segmentos, Citroën apliecina savu pioniera lomu automobiļu nozarē, apvienojot komfortu, pieejamību un mūsdienīgumu.

Jaunais C3: nākotnes bestselleru vidū

Sabiedrībai būs iespēja atklāt jauno C3, kas šobrīd tiek laists Eiropas tirgū un ir saņēmis jau vairāk nekā 50 000 pasūtījumu. Par draudzīgo cenu pieejamais jaunais C3 ir spēles noteikumu mainītājs, piedāvājot jaunu pieeju mobilitātei ar modernu, pievilcīgu stilu, lielisku daudzpusību un visu šajā segmentā sagaidāmo aprīkojumu. Šī simboliskā Citroën modeļa 4. paaudze piedāvā vēl lielāku komfortu, izmantojot Citroën Advanced Comfort® piekari, kas papildina pārveidotos Advanced Comfort sēdekļus un C-Zen atpūtas telpas koncepciju salonā. Tas saglabā iepriekšējās versijas kompaktumu un veiklību, vienlaikus piedāvājot lielāku praktiskumu un vieglāku piekļuvi. Tas ir pieejams kā benzīna modelis, hibrīds, kas piedāvā daudzpusību un lietošanas ērtumu, un arī kā elektriskā versija ar autonomiju vairāk nekā 320 km (pēc WLTP).

Jaunais C3 Aircross: pirmo reizi publikā

Pirmo reizi publiski parādās C3 Aircross, pieejamākais un komfortablākais kompaktais krosovers ar daudzām dzinēju versijām līdz 7 sēdvietām. Pilnībā pārdomāts, tas pārņem jaunu tehnisko platformu, jaunu izturīgu un pārliecinošu krosoveru attieksmi un Citroën jauno stila valodu. Tas izceļas ar savu komfortu salonā, ar Citroën Advanced Comfort® piekari, jaunajiem Citroën Advanced Comfort® sēdekļiem un C-Zen Lounge arhitektūru ar displeju acu augstumā. Ar 4,39 m garumu tas piedāvā gan vieglu vadāmību, gan plašu telpu salonā. Pieejams benzīna, 136 ZS hibrīda un elektriskās (5-vietīgajai) versijās, tas atbilst daudzveidīgajām ģimeņu un lietotāju vajadzībām, kuri meklē pielāgojamību un mūsdienīgumu.

Jaunais C4: pasaules pirmizrāde

Citroën atklāj jauno C4, mainot kompakto sedanu tirgus galvenā spēlētāja attieksmi. Pateicoties šai attīstībai, jaunais C4 kļūst mierīgāks un stilīgāks nekā jebkad agrāk. Tas apvieno kupejas tipa sedana dinamiku ar smalkām krosovera stila iezīmēm, iegūstot raksturu un saskaņotību no jaunas, nobriedušākas un strukturētākas priekšpuses, kas pārņem zīmola jauno stilistisko identitāti. Aizmugurē jaunais C4 ir pārveidots, lai piedāvātu plūstošāku un līdzsvarotāku stāju. Jaunie Advanced Comfort® sēdekļi un mērinstrumentu panelis uzlabo salona komforta pieredzi. Pieejams hibrīda un elektriskās versijās, tas piedāvā vienkāršus un pieejamus risinājumus, lai atvieglotu pāreju uz elektrifikāciju.

Jaunais C4 X: pasaules pirmizrāde

Citroën iepazīstina jauno C4 X – Eiropas tirgum inovatīvu un pievilcīgu siluetu. Jaunais C4 X ir vienkāršāks un saskaņotāks. Tam ir slaids virsbūves siluets, kas ietver plašu salonu. Jaunais C4 X apvieno fāstbeka eleganci un plūstamību, plaša četrdurvju automobiļa izsmalcinātību un krosovera attieksmi. Tā priekšpusē ir iekļauti zīmola jaunie kodi, kas pauž spēku un mūsdienīgumu. Jaunais C4 X ir aicinājums ceļot kā kokonā, padarot katru ceļojumu par miera mirkli. Šo sajūtu pastiprina jaunie Citroën Advanced Comfort® sēdekļi un jaunais digitālais mērinstrumentu panelis. Un klienti var izvēlēties enerģiju, kas vislabāk atbilst viņu vajadzībām, izmantojot efektīvus hibrīda un elektriskā dzinēja piedāvājumus.

C5 Aircross Concept: pasaules pirmizrāde

C5 Aircross Concept ir spēcīga un ar raksturu apveltīt Citroën nākotnes krosovera vīzija. Tas atklāj ģimenes atpūtas telpu, kas sola īpašu komfortu un telpu salonā, kas ir iecerēta kā īsts patvērums uz riteņiem, domājot par ģimenēm. Tā dizains ir oriģināls un pārliecinošs, gan spēcīgs, gan ass. Tas ir veidots kā blīvs vienums, apvienojot dāsnu iekšējo telpu ar formām un stingru stila līniju enerģiju. Krosoveru tirgū, kas nav īpaši aerodinamisks, tas izmanto virkni virsbūves arhitektūras un stila triku, lai uzlabotu tā efektivitāti. C5 Aircross Concept balstīta uz STLA Medium daudzenerģijas platformu, kas spēj integrēt visas piedziņas sistēmas, lai tas atbilstu visām lietošanas vajadzībām: iekšdedzes, hibrīda vai elektrisks. Jaunais modelis tiks atklāts 2025. gadā.

Pilnīgi jaunais Ami & Ami Buggy Vision: pasaules pirmizrāde

2025. gadā Ami piedzīvos grandiozas pārmaiņas. Oriģinālais, rotaļīgais, nekaunīgais un galvenokārt praktiskais Ami svin savu 4. dzimšanas dienu un iepazīstina ar pilnīgi jaunu tā dizainu. Vienmēr pirmais, kas piedāvā pieejamu, vieglu un ērtu elektriskās mobilitātes risinājumu, atšķirīgais Ami ir mainījis daudzu mājsaimniecību dzīvi, nodrošinot lielāku brīvību un autonomiju. 2025. gadā tas pieņems pilnīgi jaunu stilu. Tā priekšējie lukturi ir pacelti, lai uzsvērtu jaunu, nobriedušāku un strukturētāku priekšējo daļu, vienlaikus paužot ļoti priecīgu personību. Tā sānos būs svītras, atsaucoties uz tā ikonisko priekšteci 2 CV. Uz ceļa un Jūsu tuvumā jau 2025. gadā!

Prezentēts līdzās pilnīgi jaunajam Ami, no kā tas pārņem daudzas stila iezīmes, Ami Buggy Vision sniedz iespēju Citroën dizaineriem izsapņot ideālu pavadoni pludmales aktivitātēm un ūdens sporta veidiem. Šis draudzīgais piedzīvojumu meklētājs, kas šeit ir pieejams kaitbordam pielāgotā versijā, piedāvā kontrastējošu krāsu saspēli un ir gatavs doties takās. Kā pārdomāts aicinājums izpētīt brīnišķīgo dabu, tam ir durvis ar āķiem dēļu nostiprināšanai, atverams auduma jumts, robotas riepas un papildu LED josla. Šī koncepcija, kas ir beznosacījuma vīzija par Ami, varētu iedvesmot tā nākotnes versiju.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.